NPK GÜBRE (HARMANLANMIŞ)
BİLEŞİMİ W/W
TOPLAM AZOT (N) :%18
Amonyum Azotu (NH4-N) :%5,25
Nitrat Azotu (NO3-N) :%7,35
Üre Azotu (NH2_N) :%5,5
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) :%9
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) :%26
Suda Çözünür Demir (Fe) EDTA :%0,02
Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA :%0,002
Suda Çözünür Mangan (Mn) EDTA %0,01
Fe,Mn,Zn stabil pH aralığı 3-6 arası
Fe,Mn,Zn EDTA ile tamamı şelatlanır
BİTKİ ADI | KULLANMA DÖNEMİ | KULLANIM DOZU |
Domates,Biber Patlıcan,Salatalık | Meyve oluşum döneminden başlayarak hasad sonuna kadar haftada 1-2 uygulama | 200-300 gr/100 lt su ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Kavun - Karpuz | İlk meyve tutumundan sonra 10 gün ara ile hasata kadar | 300-350 gr/100 lt su ile yapraktan 3 kg /da kökten |
Fasulye,Bezelye | Ekimden 2 hafta sonra 10 gün ara ile 3-4 defa uygulanır | 200-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Lahana Karnabahar | Dikimden 4-6 hafta sonra 7-10 gün ara ile 3-4 defa uygulanır | 200-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Şeker Pancarı, Havuç, Soğan | Bitki yaprakları 7-8 adet olunca 15 gün ara ile 2-3 defa uygulanır. | 250-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Çilek | Çiçeklenme başlangıcı ve meyve dönemi olmak üzere haftada 1-2 defa uygulanır. | 200-250 gr/100 lt su ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Patates | Tomurcuk ve çiçek aşamasında 2 defa uygulanır | 200-300 gr/da |
Narenciye | Çiçelenme döneminden başlayarak hasat sonuna kadar kadar 3 kez uygulanır | 200-300 cc/1OO lt 3-4 kg/da kökten |
Bağ | Meyve oluşum dönemi başlangıcından hasat sonuna kadar 1-2 uygulama | 200-250 gr/1OO lt.su 3-4 kg/da kökten |
Şeftali, Kayısı, Elma, Kiraz, Erik, Armut | İlkbahar döneminden başlayarak hasat dönemine kadar 2-3 defa uygulanır | 200-250gr/100 lt 3-4 kg/da kökten |
Buğday,Yulaf Arpa, Çavdar, Çeltik | Kardeşlenme döneminde yabana ot ilacı ile birlikte ve başaklanma başlangıcında 2 defa uygulanır. | 200-300 gr/da |
Pamuk | Tarak yaprağı oluşumunda, çiçek açma aşamasında ve meyve oluşurken uygulanır. | 200-250 gr/da |
Ayçiçeği, Mısır | Bitkiler 6-7 yaprak olunca | 200-250 gr/da |
Mercimek Nohut | Çiçeklenmeden sonra iki defa uygulanır | 200-300 gr/da |
Antep Fıstığı | Çiçek döktükten 20-25 gün sonra meyve bağlama döneminden önce olmak üzere 3- 4 kez uygulanır | 200-300 gr/1OO lt ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Fındık | İlk uygulama meyve tutumu döneminde, daha sonraki uygulamalar 20 gun ara ile 2-3 defa uygulanır. | 200-250 gr/1OO lt ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Zeytin | Çiçeklenmeden sonra 1-2 uygulama yapılır. | 200-300 gr/100 lt. 3-4 kg/da kökten |
Tütün | Fide tarlaya alındıktan 30 gün sonra 1-2 kez uygulama yapılır. | 200-300 gr/da |
Süs Bitkileri | Yeterli yaprak düzeyi oluştuğunda 20-30 gün aralıklarla uygulma yapılır. | 200-300 gr/100 lt su ile yapraktan 1-2 kg/da kökten |
Ürün Kataloğu Mevcut Değildir
Bu ürün için video mevcut değildir